Yaşam

Kahve Molası Vermek İsteyenler İçin İstanbul’un Popüler Semti Nişantaşı’ndaki En İyi 18 Butik Kahve Dükkanı

Kahve denilince akan sular durur diyenlerin çok seveceği bir içerikle karşınızdayız. İstanbul’un nabzının attığı semtlerden biri olan Nişantaşı’nın pek çok hayranını tanıyoruz. Lokasyon olarak hem restoran hem de kafeler açısından oldukça zengin olan Nişantaşı’nda güzel bir günün sonunda belki bir buluşma için uğrayabilirsiniz, biz de sizlere kaliteli kahveyi nezih bir atmosferde sunan kahve dükkanlarını sizler için derledik. . Gelin hep birlikte bakalım, bir kahve molası herkese iyi gelecek.

1. Voi Teşvik

İstanbul’da 3. nesil kahvecilik denilince akla ilk gelen yerlerden biri de Voi. Kaliteli kahvenin yanı sıra sağlıklı beslenmeye dikkat edenlerin de ilgisini çekecek glutensiz, diyabetik ve organik ürünlerden oluşan atıştırmalıklar bulunuyor. Gittiğinizde kahvelerini, özellikle aromalılarını ve atıştırmalıklarını denemenizi öneririz.

Adres:Topağacı, Teşvikiye Mahallesi Ihlamur Nişantaşı Yolu Sokak Göl Apt, D:NO 30/A, 34365 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumları: Keyifli, sıcak ve samimi bir yer. Yemeklerimiz çok lezzetli ve doyurucu porsiyonlarda. Kahvaltıda #tartine tercih ettik. (Avokado & Lor ve Avokado Tostu) Artık kendi kahvelerini kavurabilirler. Kahve yanında tatlılar da oldukça yeterli. Beslenmesine dikkat edenler için seçenekler oldukça fazladır. Fiyatlar lezzet ve mekana göre makul.

2. Vi Kahve ve Sağlıklı Yaşam

Kahvenin en iyilerinden bir diğeri de Vi Coffee & Healthy Living. Hem kaseleri hem de taze kahvesiyle ünlü mekan, bayılacağınız türden. Teşvikiye’de bulunan Vi, arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için tercih edebileceğiniz en güzel mekanlardan biri.

Adres:Teşvikiye, Ahmet Fetgari Sk 18B, 34365 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Harika bir ortam. Çalışan güler yüzlü ve samimi. Rastgele bir kafede değil, yıllardır bildiğiniz bir işletmede vakit geçiriyorsunuz. Yapılan işler oldukça kaliteli ve sağlıklıdır. Kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim.

3. Petra Kavurma A.Ş.

Kahvedeki başarısından dolayı İstanbul’da birçok şubesi bulunan Petra Kavurma A.Ş., evinizde içebileceğiniz lezzetli kahvelerini de satışa sunuyor. Nişantaşı’nda keyifli bir alışveriş deneyiminin ardından kendinize verebileceğiniz en güzel ödül Petra’ya gitmek olabilir.

Adres: Teşvikiye, Pr. Dr. Orhan Ersek Sk. 18/7, 34365 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Değerlendirmesi: Eşsiz bir kahve dükkanı. Cold brew her zaman çok kaliteli, americano ve filtre kahve de çok başarılı, kahve boyutları küçük. Dekorasyon adeta bir zaman tüneline girmişsiniz hissi veriyor, tezgahtan lavaboya kadar antika mobilyalarla inanılmaz şık bir havası var. Kahvenin yanında çok çeşitli tatlı ve tuzlu atıştırmalıklar var.

4. Sınırda Kahve

Tasarımı, nezih atmosferi ve her zamanki keyifli kahveleriyle sizi müdavimlerinden yapacak olan Borderline Coffee, birçok İstanbullunun favori mekanları arasında yer alıyor. Kahvelerinin yanı sıra anlaşmalı olduğu Origami markasının lezzetli kruvasanlarına da doymayacağınızı söylemek için güzel bir yer.

Adres:Nişantaşı Ihlamur Yolu 17-1 Şişli İstanbul, 34365 Nişantaşı/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Çok güzel bir yer. Çok keyifli kahvenizin tadını çıkarabilirsiniz. Eşsiz aurası, kruvasanları ve geleneksel kahveleri de inanılmaz lezzetli. Bu arada yolunuz düşerse uğrayın derim.

5. Nine Pastanesi Kafe

Grandma Bakery Cafe ise kahveniz hiç bitmesin ve afiyetle yiyebileceğiniz türden. 3. nesil kahve konusunda profesyonel olan mekanın ekmek fırını da bulunuyor ve bu sayede birçok atıştırmalık sunuyor. Bir an önce Grandma Bakery Cafe’ye gidip tartlarını denemelisiniz.

Adres:Teşvikiye, Ahmet Fetgari Sk No:38, 34365 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Şekersiz ballı kek çok güzel. Muffins turtaları inanılmaz derecede lezzetli. Kahveleri de güzel ama çaydanlıkta gelen çay bize o kadar lezzetli geldi ki muhteşem ötesi. Fiyatlar bu lezzete göre uygun.

6. MOC Kahvesi

Avustralya tekniği ile kavrulmuş kahve seviyorsanız MOC Coffee tam size göre. Tez adına Kahve Bakanlığı anlamına gelen mekan bu işi en iyi yapanlardan biri. Bir kez servet kazanınca asla pişman olmayacağınız MOC Coffee’ye gittiğinizde tatlılarını denemeyi unutmayın.

Adres: Teşvikiye Mah, Sakayak Sk. No: 4/A, 34365 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Bomonti şubesini bir hafta önce denedik ve memnun kaldık. Burası daha küçük ama yine çok güzel bir tasarıma ve sıcak bir atmosfere sahip. Sessiz çalışmaya da uygundur. Hepsi lezzetli olan çikolatalı chai latte, beyaz sıcak çikolata ve vişneli kek denedik. Türk kahveleri de güzeldi. Özellikle beyaz çikolatanın kıvamı oldukça iyiydi. Fiyatlar normaldir.

7. Kahve Departmanı

Nişantaşı’nda çok vakit geçiren herkesin yakından tanıdığı Kahve Departmanı da listenize eklemeniz gereken en iyi kahvecilerden biri. Mekana girer girmez kahve kokusuna, tatlı tasarımına ve ilgili çalışanlarına bayılacaksınız.

Adres: Teşvikiye, Sezai Selek Sk. No:28/30 – B, 34365 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumları: Nezih bir atmosfere sahip yeni nesil bir kahvehane.. V60 kahveleri çok güzel. Kahve ve ekipmanlarını da kendi yerlerinde satıyorlar. Yolda güzel bir kahve tiryakisi.

8. Kronotrop

3. Nesil kahve işletmesi olma ve tüm İstanbullulara kendini sevdirme hedefiyle açılan Kronotrop, eviniz gibi rahat bir kahvehane ortamı yaratarak, en uygun şekilde vakit geçirmenizi sağlıyor. Tasarımı ve lezzetleri ile ön plana çıkan mekanı mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Adres: Teşvikiye Mahallesi Prof. Dr. Orhan Ersek Sk. Gücer Apt, D:18C, 34365 Şişli

Ziyaretçi Yorumu: Kronotrop’un kahveleri her zamanki gibi kaliteli ve lezzetli. Topağacı’daki mekanın sıcak ve samimi bir ortamı var. Çok sakin. Oturmak ve çalışmak için tercih edilmeyebilir ama arkadaşınızla oturup kahve içmek için çok uygundur. Alex Hotchin’in çizimine de bayılıyorum.

9. Pazar Kahve Barı

Sunday Coffee Bar’ı tanımlamak için neşeli sıfatını kullanmak çok doğru olur. Çünkü mekanın tasarımı ve atmosferi sempatikliği ile gerçekten çok hoş. Samimi bir ortamda tarih adresi arayanların ilacı olan Sunday Coffee Bar’a bir an önce gitmelisiniz.

Adres:Teşvikiye Mahallesi, Ahmet Fetgari Sk 44/B, 34365 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Değerlendirmesi: Ambiyans ve dekor oldukça havalı. Gürültülü olmayan tatlı müzik çalıyor, Spotify’da mutlu pazarlar çalma listesi oluşturmak için bir çalma listesi ve atmosfer size o atmosferi veriyor 🙂 Ders çalışmak veya işinizi halletmek için çok uygun. Sık sık bilgisayarımı alıp kahvemi içmeye giderim.

10. Kahve İnsanları

Ferah tasarımıyla gönüllerimizi açan People Of Coffee, Nişantaşı’na yakın olanların favori mekanları arasında yer alacak. Kahvelerinin tazeliği ve lezzetiyle Americano’yu da burada denemelisiniz. Hem sakin hem de kahvesine özen gösteren bir mekan arıyorsanız People Of Coffee tam size göre.

Adres: Harbiye Mah, Vali Konağı Cd. No:8A D:1, 34367 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Çok hoş, keyifli ve nezih bir yer. İşleri çok güzel, çalışanları kibar ve ilgili. Küçük ama ferah atmosferi ile oturup vakit geçirebileceğiniz bir mekan. Sokaktan geçen insanları izlemek ayrı bir keyif. Şiddetle tavsiye ederim.

11. Federal Kahve

Kahve konusunda gerçekten profesyonel olan Federal Coffee’nin Türkiye’de birçok şubesi bulunmaktadır. Özellikle Nişantaşı şubeleri iyi bilinen Federal Coffee herkesin beğendiği işletmelerden biridir. Şube biraz kalabalık olsa da kaliteli ve keyifli vakit geçireceğinizi söyleyebiliriz.

Adres:Teşvikiye, Teşvikiye Yol Sokak No: 34, 34365 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumları: Topağacı’nın en uğrak yerlerinden biri. Genelde yer bulamıyoruz, bulunca da hemen yıkılıyoruz. Garsonlar çok ilgili, mekanın kahveleri ve yemekleri güzel. Nişantaşı’nın en sakin yerinde yer alması da cabası.

12. Mamut Kahvesi

Nişantaşı’nın en keyifli balkonlarından birine sahip olan Mamut Coffee, nostaljik sofra örtüsü, ilgili çalışanları ve taptaze kahvesiyle sizleri mest edecek. Gittiğinizde kahvenin yanı sıra brownienin de tadına mutlaka bakmalısınız.

Adres: Teşvikiye Mah, Av. Süreyya Ağaoğlu Sk. No: 6/D, 34365 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Harika bir yer. Her sabah gelip sabah kahvemi almak için en sevdiğim yer. Çevredeki yerlere kıyasla kahveler en iyisidir. Tatlı yemeyi seviyoruz. Takım harika. Güvenle tavsiye ederim.

13. Cafe De Moni

Oldukça şirin olan bir diğer mekan ise Cafe De Moni. Eşsiz bir atmosfere sahip olan Cafe De Moni’ye uğramanız müdavimi olmanız için yeterli olacaktır. Kahve yerine tatlı seçenekleri tercih edenlerdenseniz Cafe De Moni bu konuda sizi tatmin edecektir.

Adres:Teşvikiye, Ahmet Fetgari Sk 27/D, 34365 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Ev gibi güya sıcak ve hoş bir yer. Teşvikiye’nin küçük meydanına bakar, güzel kahvenizi içer, sohbet eder ve huzur bulursunuz. Bu şehrin göbeğinde olağanüstü bir zenginlik.

14. Montag Kahve Kavurma Makineleri

Her köşesi özenle tasarlanmış, gittiğiniz andan itibaren atmosferiyle gücünüzü artıracak Montag Coffee Roasters, Nişantaşı’nın en popüler kahvecilerinden biri. Uğradığınız zaman mutlaka içinizi ısıtacak ve gününüzü güzelleştirecek sıcacık bir kahve içmelisiniz.

Adres: Cumhuriyet, Silahör Cd. No:65/B, 34380 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: İstanbul’daki en sevdiğim kafelerden biri. Küçük, şirin ve şirin bir yer. Ben çalışmayı tercih ederim. Kahvelerini kendileri üretip kavuruyorlar. Ayrıca paketlenmiş bir biçimde satın alınabilir. Oldukça lezzetli.

15. Sawa Kahvesi ve Daha Fazlası

Teşvikiye’nin gözde mekanlarından biri olan Sawa Coffee & More baristaların güler yüzlülüğü, mekanın atmosferi ve lezzetli kahveleri ile bu sevgiyi kazanmıştır. Kalabalıktan sıyrılmak ve sakin bir kahve içip rahatlamak istiyorsanız, Sawa Coffee & More’u aklınızda bulundurmanızı öneririz. Bir dip not ekleyecek olursak tatlılarını mutlaka tatmalısınız.

Adres: Teşvikiye, Teşvikiye Fırın Sk. No:5, 34365 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Çok hoş bir atmosfer var ve servis çok iyi! Kahveler ve tatlılar da lezzetli! İşçi gülümsüyor! Artık sık sık gideceğim! Ben tavsiye ederim. 🙂

16. Sevinç Kupası

Enfes kahvelerin yanı sıra çok seveceğiniz tatlılara da sahip olan Cup Of Joy, Nişantaşı’nda bulabileceğiniz en samimi ve sıcak atmosfere sahip mekanlardan biri olabilir. Ayrıca çalışanlar işlerinde oldukça tecrübeliler bu yüzden kahvemin tadı nasıl olur diye düşünmeden gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz. Doğal taze tatlılarını denemeyi unutmayın.

Adres: Meşrutiyet, Şair Nigar Sk. no 11, 34365 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumları: Kahveler çok lezzetli, cold brew ve flat white denedik. Soğuk demleme iyi demlendi ve düz beyazın tadı yeterliydi. Tatlıları deneyimleyemedik, bir dahaki gidişimde tatlıları denemek istiyorum. Özellikle iç ambiyans ve dış bahçe cepheleri çok hoş ve ferahtı.

17. Spada Kahvesi

Spada Kahve ise şık tasarımıyla sizi karşılayacak, enfes kahveleriyle sizi mest edecek ve her zamanki tatlılarıyla mekanın müdavimi yapacak kahve çeşididir. Eşsiz bir atmosfere sahip olan Spada Coffee, kahve molası vermek ve zamanınızı en iyi şekilde geçirmek için en keyifli mekanlardan biri.

Adres: Teşvikiye, Av. Süreyya Ağaoğlu Sk. No:8/E, 34365 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Dost canlısı grup, oldukça yardımcı. Kahveler olması gerektiği gibi çok uygun. Daha önce filtre kahvede denediğim Brezilya oldukça yeterli geldi. Espresso olarak da güzeldi ama Guatemala Antigua başka bir şeydi. Çikolata ve kakao tatları oldukça belirgindir. Hala var mı bilmiyorum ama denenmeli.

18. Kahverengi Manastır

Ve son teklifimiz Brown Roastery. Mekanın keyifli atmosferini mi, sade ama etkileyici tasarımını mı yoksa güzel kahvelerini mi tarif etsek bilemedik. Kahve damak zevkine güvenen herkesi memnun edecek olan Brown Roastery, keyifli günlerinizi daha da keyifli hale getirecek.

Adres: Meşrutiyet, Hacı Mansur Sk. 1/b, 34363 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumları: Cortado içtik, Brownie yedik. Her şey çok düzgün ve mekan çok keyifli ve keyifli bir yerdi, işletme sahibi çok nazik bir beyefendiydi, çok mutlu olduk, en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle. Teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort